• Mësues

Mësues

Të dashur mësues,
Ne e kuptojmë se sa sfiduese ishte kalimi në mësimin në distancë për herë të parë.

Me përvojën e paçmuar të fituar, ne bëjmë një ftesë të ngrohtë për të eksploruar një koleksion të kuruar burimesh të krijuara për të përmirësuar përpjekjet tuaja të ardhshme në ofrimin e arsimit. Këto burime nuk kanë të bëjnë vetëm me mësimdhënien në distancë – ato janë këtu për t’ju mbështetur në aspekte të ndryshme të rrugëtimit tuaj të mësimdhënies.

Brenda këtij seksioni të veçantë, do të gjeni video mësimore të thjeshta për t’u ndjekur mbi përdorimin e mjeteve të ndryshme teknologjike që mund ta bëjnë mësimin tuaj të përditshëm më emocionues. Ne kemi mbledhur gjithashtu artikuj interesantë se si të menaxhoni në mënyrë efektive klasat tuaja virtuale dhe t’i mbani studentët të angazhuar gjatë mësimdhënies në distancë.

Mendojeni këtë si vendin tuaj të preferuar për ide dhe këshilla praktike që mund ta bëjnë përvojën tuaj të mësimdhënies më të lehtë dhe më të këndshme.

Shpresojmë që këto burime t’ju ndihmojnë të ndiheni më të sigurt dhe të gatshëm për çdo gjë që vjen më pas në aventurën tuaj të mësimdhënies.

E drejta për të përdorur planet mësimore

Për t’ju shoqëruar në përdorimin e videove mësimore që përgatitëm për ju dhe nxënësit tuaj, ne ju ofrojmë të drejtën për të përdorur planet mësimore që shoqërohen edhe me video mësimore. Çdo plan mësimor është përshtatur me realitetet e mësimit në distancë dhe do t’ju ndihmojë të dini se si t’i përdorni videot mësimore për të punuar me studentët tuaj. Për të përdorur planet mësimore, shkoni tek E drejta për tu përdorur dhe vendosni:

  • ID: teacher
  • Password: dream

Shijojeni!

Videot e kursit

Video Udhëzuese

Mirë se vini në videot udhëzuese për përdorimin e mjeteve të ndryshme dixhitale!

Në peizazhin e sotëm arsimor të drejtuar nga teknologjia, zotërimi i mjeteve dixhitale është thelbësor për një mësimdhënie efektive. Ne e kuptojmë se lundrimi në botën gjithnjë e në zgjerim të teknologjisë mund të jetë si emocionuese po ashtu edhe dërrmuese. Kjo është arsyeja pse ne kemi mbledhur një seri videosh mësimore të përshtatshme për përdoruesit për t’ju ndihmuar të integroni pa probleme mjete të ndryshme dixhitale në paketën tuaj të mjeteve mësimore.

Pavarësisht nëse jeni një fillestar në teknologji ose një përdorues me përvojë, këto mësime janë krijuar për t’u kujdesur për të gjitha nivelet e aftësive. Nga prezantimet interaktive te platformave bashkëpunuese, nga mjetet e vlerësimit tek aplikacionet e krijimtarisë, qëllimi ynë është t’ju fuqizojmë me besimin për të shfrytëzuar potencialin e teknologjisë në klasën tuaj.

Çdo video udhëzuese vjen me udhëzime hap pas hapi, të shoqëruara me video ilustruese që ju përcjellin gjatë procesit. Ne besojmë se duke rritur aftësitë tuaja dixhitale, ju jo vetëm që do të pasuroni metodat tuaja të mësimdhënies, por gjithashtu do të angazhoni dhe frymëzoni studentët tuaj në mënyra të reja dhe inovative.

Filloni këtë udhëtim mësimor me një mendje të hapur dhe ne jemi të bindur se do të zbuloni mjete që mund të revolucionarizojnë mënyrën se si jepni mësim dhe mësoni.

Eksplorim të këndshëm!

Krijimi i një llogarie

Faqja kryesore

Krijimi i një projekti nga një model i gatshëm

Kahoot Si të luajmë me një projekt

Krijimi i projektit pa përdorur model të gatshëm

Krijimi i një klase

Regjistrim

Faqja Kryesore

Si të caktoni një vidio

Si të modifikoni një vidio

Si të krijoni një projekt pjesa 1

Si të krijoni një projekt pjesa 2

Faqja kryesore

Regjistrimi

Si të krijojmë një projekt nga fillimi

Hapat fillestarë

Krijimi i një llogarie

Si të krijoni një projekt nga fillimi

Si të krijoni një projekt pjesa 2

Si të krijoni një projekt pjesa 1

Si të krijojmë një projekt nga fillimiAdicionar descrição

Krijimi i një llogarie

Si të krijojmë një projekt pjesa 2

Si të krijojmë një projekt pjesa 1

Hapat fillestarë

Krijimi i një llogarie

Faqja kryesore

Krijimi i projektit nga një model i gatshëm pjesa 1

Krijimi i projektit nga një model i gatshëm pjesa 2

Krijimi i projektit pa përdorur model të gatshëm

Coordination

Partners

© 2023 Dream. All rights reserved.