10-11 vjeç

Në këtë seksion do të zbuloni video mësimore interesante dhe stimuluese për rreth 8 lëndë të ndryshme si: art, matematikë, shkencë, muzikë dhe shumë më tepër!

Këto video mësimore do t’ju ndihmojnë të mësoni koncepte specifike në mënyrë më të drejtpërdrejtë dhe novatore. Zgjidh atë që i jep dritë interesave të tua e moshën dhe ndiq Owlie në aventurën e tij të ëndrrës së të mësuarit!

Videot e kursit

Shikoni këto video dhe mësoni gjëra të mrekullueshme

Përqindja

Klima

Mënyrat e prodhimit në bujqësi

Popullsitë

Peisazhet

Toka dhe Oqeanet

Grekët e lashtë

Kryqëzatat

Qytetet mesjetare

Pushtimi romak

Ekspansioni Arab

Format dhe figurat gjeometrike Trekendeshat

Masa dhe vellimi

Sipërfaqja dhe perimetri

Zgjidhja e problemave

Thyesat 

Instrumentat muzikorë

Llojet e muzikës

Ritmi dhe rrahja në muzike

Zëri

Tingujt

Qeniet e gjalla

Funksionet e trupit të njeriut

Instrumentat në shkencë

Sistemi diellor

Habitatet Moti

Gjimnastikë

Të ushqyerit në sport

Kërcimi dhe shprehja e trupit

Ushtrime për nxehje

Folja: “have” – Teknologjia

Paraqitja dhe karakteri

Parafjalët e vendit

Sportet me të tashmen e vazhduar

Si të përdorni një hartë

Ushqimi dhe pijet, urdhërorja

Parafjalët e vendit

Tekstura vizuale

Piktura

Ngjyrat

Materialet e riciklueshme

Kompozimi

Koordinimi

Partnerët

© 2023 Dream. All rights reserved.