• Pushteti vendor

Pushteti Vendor

Ndoshta po pyesni veten se si pushteti vendor mund të mbështesë arsimin.

A e dini se si institucion i pushtetit vendor, ju mund të bëni më shumë se thjesht të jeni përgjegjës për sigurimin e infrastrukturës shkollore?

Kontrolloni këndin tonë për të gjetur përgjigjen e të gjitha pyetjeve tuaja dhe më shumë informacion, udhëzime e materiale.

Koordinimi

Partnerët

© 2023 Dream. All rights reserved.