Distance & Remote Education to Achieve

Pandemia e fundit COVID-19 ka sfiduar thellësisht sistemet tona arsimore në Evropë dhe në mbarë botën, duke vënë në qendër të vëmendjes hendeqet në të drejtën e arsimit për disa fëmijë. Mësuesit, bashkitë dhe familjet nuk ishin të përgatitur mjaftueshëm për kushtet e mësimit në distancë.

Falë projektit tonë ju keni akses në 120 video mësimore për nxënësit dhe plane mësimore për mësuesit, si dhe artikuj mbi organizimin e punës suaj gjatë periudhave të mësimit në distancë.

Koordinator

Partnerë

© 2023 Dream. All rights reserved.