Teksa i afrohemi fundit të projektit tonë, vazhdojmë punën tonë me shumë emocion dhe krenari

July 7, 2023

Si shkolla fillore e Egjeut të Turqisë, ne patëm mundësinë të promovonim projektin tonë në një konkurs projekti ku morën pjesë 300 shkolla dhe rreth 800 dëgjues.

Përveç kësaj, ne kemi bërë një prezantim të projektit dhe kemi shkëmbyer informacion dhe përvojën në konferencat që shkollat e përzgjedhura mund të marrin pjesë në eventet e eDitëve Erasmus (Erasmus Days).

Ne kemi përfunduar planet dhe videot tona mësimore dhe i kemi ngarkuar në faqen e internetit. Përveç kësaj, secili partner bëri përkthime në gjuhën e tij.

Muajin tjetër do të shkojmë në Shqipëri për të zhvilluar takimin final. Edhe pse jemi të trishtuar që projekti ynë po përfundon, ndihemi me fat dhe të lumtur pasi përvojat që kemi fituar, trajnimet që kemi marrë dhe miqësitë që kemi krijuar do të hedhin dritë mbi projektet tona të ardhshme.

Coordination

Partners

© 2023 Dream. All rights reserved.